O nas

Działalność rozpoczęliśmy w sierpniu 2006 roku.
Pierwszy lokal otworzyliśmy w rodzinnych żarach, gdzie z powodzeniem działamy do dzisiaj. W Zielonej Gorze jesteśmy od 2013 roku.
Od tamtej pory staramy się dbać o coraz wyższy standard obsługi przygotowywania dan. Współpracujemy tylko ze sprawdzonymi, stałymi dostawcami. 
Pieczywo dostarczane jest z najlepszej tureckiej piekarni z okolic Drezna, natomiast półprodukty z Berlina.

Oprócz tego naszym znakiem rozpoznawczym są sosy, które robimy sami. Faworytem jest sos czosnkowy i ziołowy.
Oprócz tradycyjnego kebaba, którego podajemy w bułce, tortilli czy na talerzu. w menu znajdziemy również inne, ciekawe i nietypowe dania. Wśród nich m.in. Kapsalon. a także Quessadillas i Wrap, autorskie potrawy właściciela. Można zjeść także Goliata. największego z kebabów. Klienci uważają, że porcje są adekwatne do Ceny.
Doceniają nasze potrawy ze względu na smak I jakość. a to chyba najlepsza rekomendacja. Dzięki bogatemu menu każdy znajdzie coś dla siebie.